Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

Matomo

Matomo is een webanalyseplatform waarmee je het gedrag van de bezoekers op je website kunt volgen en analyseren. Het is een privacyvriendelijk alternatief voor Google Analytics.

Met Matomo kun je gedetailleerde bezoekersstatistieken bekijken, zoals het aantal bezoekers, de bezochte pagina’s, de duur van het bezoek, de herkomst van het bezoek (bijvoorbeeld land en stad), de gebruikte zoektermen, en nog veel meer. Dit geeft je inzicht in hoe bezoekers zich op je website bewegen en waar hun interesses liggen.

Matomo-online-demo-desktop

Matomo

Met onze gehoste Matomo dienst kun je snel en gemakkelijk het bezoek aan je website volgen en in één oogopslag zien waar de bezoekers vandaan komen en hoeveel bezoekers je in de afgelopen dag of periode hebt gehad. Met onze Matomo dienst ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige manier om je websitebezoekers te analyseren.

Bovendien is er een app beschikbaar voor zowel Android als IOS, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je bezoekersstatistieken. Deze app biedt dezelfde functionaliteiten als de webversie, zodat je ook onderweg op de hoogte blijft van het bezoekersgedrag op je website.

 • NHoeveel bezoekers verlaten je website na één pagina (bouncepercentage)
 • NHoeveel bezoekers komen er op je website
 • NWelke pagina's bezoeken je bezoekers
 • NHoelang blijft een bezoeker op je website
 • NWaar komen je bezoekers vandaan

  Demo Matomo

  Wil je een voorbeeld zien van hoe Matomo werkt en welke functies het biedt? dan kan je hier de demo van Matomo bekijken via https://demo.matomo.org/. In de demo kun je zelf de verschillende functionaliteiten van Matomo ontdekken en bekijken hoe de statistieken gepresenteerd worden. Zo krijg je een goed beeld van wat Matomo voor jou kan betekenen en hoe het jou kan helpen om waardevolle inzichten te verkrijgen in het gedrag van je websitebezoekers.

  CMS integratie modules Matomo

  Wordpress

  Gemakkelijk Matomo op je WordPress website? Installeer de onderstaande WordPress plugin van WP Matomo en je maakt gebruikt van Matomo binnen 5 minuten.

  Externe link: WordPress plugin Matomo tracking

  Joomla

  Gemakkelijk Matomo op je Joomla website? Installeer de onderstaande Joomla plugin van itcs Matomo en je maakt gebruikt van Matomo binnen 5 minuten.

  Externe link: Joomla plugin itcs Matomo

  Drupal
  Gemakkelijk Matomo op je Drupal website? Installeer de onderstaande Drupal plugin van Matomo Analytics en je maakt gebruikt van Matomo binnen 5 minuten.

  Externe link: Drupal plugin Matomo Analytics

  Meer integratie mogelijkheden
  Niet alleen voor bovenstaande CMS systemen zijn integraties gemaakt, maar voor nog veel meer systemen zijn kant en klare modules beschikbaar. Meer kan je lezen op de website van Matomo: Matomo integratie