Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

Matomo

Matomo is een webanalyseplatform waarmee je het gedrag van de bezoekers op je website kunt volgen en analyseren. Het is een privacyvriendelijk alternatief voor Google Analytics.

Met Matomo kun je gedetailleerde bezoekersstatistieken bekijken, zoals het aantal bezoekers, de bezochte pagina’s, de duur van het bezoek, de herkomst van het bezoek (bijvoorbeeld land en stad), de gebruikte zoektermen, en nog veel meer. Dit geeft je inzicht in hoe bezoekers zich op je website bewegen en waar hun interesses liggen.

Matomo-online-demo-desktop

Matomo

Matomo voor 1 website
€6,- per jaar
Matomo voor 1 website
€10,- per twee jaar

Met onze gehoste Matomo centrale dienst kun je profiteren van uitgebreide website-analysemogelijkheden zonder je zorgen te hoeven maken over technische installaties en gegevensbeveiliging. Het biedt een gebruiksvriendelijke en krachtige oplossing voor het monitoren en verbeteren van de prestaties van jouw website.

Daarnaast heb je met de Matomo app, beschikbaar voor zowel Android als IOS, overal en altijd toegang tot je statistieken. Geniet onderweg van dezelfde functionaliteiten als online en blijf op de hoogte van het gedrag van je bezoekers.

 • NGeavanceerde Website-Analyse

  Met onze gehoste Matomo krijg je toegang tot krachtige website-analysetools om diepgaande inzichten in het gedrag van jouw websitebezoekers te verkrijgen.

 • NEenvoudige Implementatie

  Je hoeft geen ingewikkelde installatieprocedures te doorlopen; je krijgt toegang tot Matomo door simpelweg een account bij ons aan te maken.

 • NMeerdere Websites Beheren

  Je kunt al jouw websites beheren vanuit één gehoste Matomo-account, wat handig is voor het volgen van al jouw online eigendommen.

 • NAanpasbare Dashboards

  Bij ons bieden we aanpasbare dashboards, zodat je de informatie die je het belangrijkst vindt, in één oogopslag kunt zien.

 • NDoelgerichte Conversieanalyse

  Met onze gehoste Matomo kun je conversiedoelen instellen en analyseren, wat je helpt bij het begrijpen van de effectiviteit van jouw online marketingcampagnes.

  Demo Matomo

  Benieuwd naar de functies en mogelijkheden van Matomo? Bekijk de demo direct via https://demo.matomo.org/. Ontdek zelf alle functionaliteiten en zie hoe de statistieken worden weergegeven. Zo ervaar je direct de waarde van Matomo en hoe het je inzicht geeft in het gedrag van je websitebezoekers.

  CMS integratie modules Matomo

  Wordpress
  Gemakkelijk Matomo op je WordPress website? Installeer de onderstaande WordPress plugin van WP Matomo en je maakt gebruikt van Matomo binnen 5 minuten.

  Externe link: WordPress plugin Matomo tracking

  Joomla
  Gemakkelijk Matomo op je Joomla website? Installeer de onderstaande Joomla plugin van itcs Matomo en je maakt gebruikt van Matomo binnen 5 minuten.

  Externe link: Joomla plugin itcs Matomo

  Drupal
  Gemakkelijk Matomo op je Drupal website? Installeer de onderstaande Drupal plugin van Matomo Analytics en je maakt gebruikt van Matomo binnen 5 minuten.

  Externe link: Drupal plugin Matomo Analytics

  Meer integratie mogelijkheden
  Niet alleen voor bovenstaande CMS systemen zijn integraties gemaakt, maar voor nog veel meer systemen zijn kant en klare modules beschikbaar. Meer kan je lezen op de website van Matomo: Matomo integratie