Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

Installatie en onderhoud Linux servers

Het veilig, betrouwbaar en up-to-date houden van een een Linux omgeving kan het nodige van jouw organisatie vragen. Met Linux Beheer van intio.nl zorg je ervoor dat de infrastructuur volledig onderhouden wordt, ingericht is volgens de standaarden en voldoet aan hoge security eisen. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het beheer van Linux omgevingen.

Installatie Directadmin
€ 99

Het installeren van Directadmin op een Linux omgeving. Dit kan zijn op een VPS of een server. Directadmin wordt geïnstalleerd met de standaard opties of met opgegeven opties. Inclusief CSF firewall en custombuild 2.0 plugin.

Installatie cPanel
€ 99

Het installeren van cPanel op een Linux omgeving. Dit kan zijn op een VPS of een server. cPanel wordt geïnstalleerd met de standaard opties.

Updaten van VPS of Server
€ 65

Voor routinematig onderhoud, zoals het bijwerken van Linux en andere programma’s, en het zorgen voor de beveiliging van servers.

Periodiek updaten VPS of Server
€ 50

Voor regelmatig gepland onderhoud, inclusief het bijwerken van Linux en andere programma’s, en om ervoor te zorgen dat onze servers veilig blijven, bieden we onderhoudscontracten aan. Voor slechts € 50 per maand per server, inclusief maandelijkse controles en onmiddellijke beveiligingspatching voor ontdekte kwetsbaarheden. Als u vijf of meer servers hebt, kunnen we  een korting aanbieden.

DirectAdmin diensten

Logo Directadmin SVG
Wijzigen van PHP versie
€ 50

Wijzigen van 1 of meer PHP versies op je Directadmin installatie.

Installeren Cloudlinux
€ 50

Installatie en configuratie van Cloudlinux en de LVE manager.

Wijzigen SQL versie
€ 50

Wijzigen van SQL versie dit kan zijn een versie wijziging of MySQL naar MariaDB of vice versa.

Wijzigen webserver versie
€ 65

Wijzigen of installeren van Apache, Nginx, (Open)Litespeed of Apache & Nginx

Neem contact op

Interesse in één van de bovenstaande diensten of niet de dienst gevonden welke je zoekt? Neem vrijblijvend contact op.