Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

SSL Certificaten

Een SSL-certificaat is een digitaal certificaat dat zorgt voor beveiligde communicatie tussen de gebruiker en de website. Het waarborgt de versleuteling van de gegevens die worden uitgewisseld tussen de browser van de bezoeker en de server van de website, waardoor derden geen toegang krijgen tot deze gegevens. Hierdoor worden persoonlijke informatie zoals inloggegevens, adresgegevens en betaalgegevens beschermd tegen mogelijke hackers en cyberaanvallen.

Het is van cruciaal belang om te begrijpen dat een SSL-certificaat niet alleen zorgt voor extra beveiliging, maar ook een positief effect heeft op de ranking van je website in zoekmachines. Google heeft namelijk de voorkeur voor websites met een beveiligde verbinding en beloont deze met een hogere positie in de zoekresultaten.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten SSL-certificaten, variërend van standaard SSL-certificaten tot uitgebreide versies met bedrijfsvalidatie. We staan klaar om je te adviseren over welk SSL-certificaat het beste aansluit bij jouw website en gebruik.

  • 24/7 Totale controle
  • SEO-voordelen
  • Minder Verlaten Winkelwagens
  • Gratis SSL bij onze webhosting
  • Gegevens versleuteld verzonden
  • Bescherming van Persoonlijke Gegevens
~

Aanbod SSL certificaten

Single SSL certificaat

Een single SSL certificaat kunt u enkel op het hoofddomein (incl. www.) gebruiken en niet op eventuele subdomeinen óf op alleen een subdomein. Uw aanvraag wordt binnen enkele minuten verwerkt.

Type Certificaat?
Sectigo PositiveSSL
RapidSSL Standard
GeoTrust QuickSSL Premium

Wildcard certificaten

Een wildcard SSL certificaat kunt u op alle subdomeinen gebruiken (incl. www.), maar niet op het hoofddomein. Uw aanvraag wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt.

Type Certificaat?
Sectigo PositiveSSL Wildcard
RapidSSL Wildcard Certificate
GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

Certificaten met groene adresbalk

Uitgebreide Validatieprocedure volgens de strenge EV (Extended Validation) richtlijnen. Door de groene adresbalk stralen websites met een EV-certificaat meer vertrouwen uit. De uitgebreide validatie is bij uitstek geschikt voor financiële instellingen en webshops.

Type Certificaat?
Sectigo InstantSSL met gratis EV
Let op het Sectigo InstantSSL met gratis EV SSL certificaat is een proef certificaat dat geldig is voor 1 jaar, daarna dient het onderstaand certificaat te worden gebruikt.
Sectigo EV SSL

Extra informatie

Alle SSL certificaten zijn te gebruiken op andere webhosters anders dan intio. Heeft u een ander type certificaat nodig? neem contact met ons op voor de mogelijkheden.