Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

SSL Certificaten

Een SSL certificaat is een digitaal certificaat dat ervoor zorgt dat de verbinding tussen de gebruiker en de website beveiligd is. Het zorgt voor een versleuteling van de gegevens die worden uitgewisseld tussen de browser van de bezoeker en de server van de website, waardoor deze gegevens niet leesbaar zijn voor derden. Hierdoor worden persoonlijke gegevens, zoals inloggegevens, adresgegevens en betaalgegevens, beschermd tegen mogelijke hackers en cyberaanvallen.

Het is belangrijk om te weten dat het hebben van een SSL certificaat niet alleen zorgt voor extra beveiliging, maar ook een positief effect heeft op de ranking van je website in zoekmachines. Google geeft namelijk de voorkeur aan websites met een beveiligde verbinding en beloont deze met een hogere positie in de zoekresultaten.

Bij ons kan je verschillende soorten SSL certificaten verkrijgen, variërend van een standaard SSL certificaat tot een uitgebreide versie inclusief bedrijfsvalidatie. Wij adviseren je graag over welk SSL certificaat het beste past bij jouw website en gebruik.

  • 24/7 Totale controle
  • Betere positie in Google
  • Meer website conversie
  • Gratis SSL bij onze webhosting
  • Gegevens versleuteld verzonden
  • Groot aanbod
~

Aanbod SSL certificaten

Single SSL certificaat

Een single SSL certificaat kunt u enkel op het hoofddomein (incl. www.) gebruiken en niet op eventuele subdomeinen óf op alleen een subdomein. Uw aanvraag wordt binnen enkele minuten verwerkt.

Type Certificaat? Bestel
Sectigo PositiveSSL Bestel
RapidSSL Standard Bestel
GeoTrust QuickSSL Premium Bestel

Wildcard certificaten

Een wildcard SSL certificaat kunt u op alle subdomeinen gebruiken (incl. www.), maar niet op het hoofddomein. Uw aanvraag wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt.

Type Certificaat? Bestel
Sectigo PositiveSSL Wildcard Bestel
RapidSSL Wildcard Certificate Bestel
GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard Bestel

Certificaten met groene adresbalk

Uitgebreide Validatieprocedure volgens de strenge EV (Extended Validation) richtlijnen. Door de groene adresbalk stralen websites met een EV-certificaat meer vertrouwen uit. De uitgebreide validatie is bij uitstek geschikt voor financiële instellingen en webshops.

Type Certificaat? Bestel
Sectigo InstantSSL met gratis EV Bestel
Let op het Sectigo InstantSSL met gratis EV SSL certificaat is een proef certificaat dat geldig is voor 1 jaar, daarna dient het onderstaand certificaat te worden gebruikt.
Sectigo EV SSL Bestel

Extra informatie

Alle SSL certificaten zijn te gebruiken op andere webhosters anders dan intio. Heeft u een ander type certificaat nodig? neem contact met ons op voor de mogelijkheden.