Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

SSL Certificaten

Met persoonsgegevens moet vertrouwelijk worden omgegaan. Websites waar inloggegevens worden gebruikt of waar adresgegevens worden ingevoerd zijn verplicht de verbinding te beveiligen middels een SSL certificaat. Dit is wettelijk vastgesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Een eigen SSL certificaat zorgt u ervoor dat uw website op een beveiligde manier te benaderen is.

Wat is een SSL certificaat

Door de website aan te roepen met een extra “s” achter “http” (dus als “https://”), zal de informatie van en naar uw website versleuteld zijn. Dankzij een SSL certificaat is deze informatie niet voor derden leesbaar, erg belangrijk bij de overdracht van vertrouwelijke gegevens als creditcard informatie, login gegevens, beleidsteksten en dergelijke.

  • 24/7 Totale controle
  • Betere positie in Google
  • Meer website conversie
  • Gratis SSL bij onze webhosting
  • Gegevens versleuteld verzonden
  • Groot aanbod
~

Aanbod SSL certificaten

Single SSL certificaat

Een single SSL certificaat kunt u enkel op het hoofddomein (incl. www.) gebruiken en niet op eventuele subdomeinen óf op alleen een subdomein. Uw aanvraag wordt binnen enkele minuten verwerkt.

Type Certificaat? Bestel
Sectigo PositiveSSL Bestel
RapidSSL Standard Bestel
GeoTrust QuickSSL Premium Bestel

Wildcard certificaten

Een wildcard SSL certificaat kunt u op alle subdomeinen gebruiken (incl. www.), maar niet op het hoofddomein. Uw aanvraag wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt.

Type Certificaat? Bestel
Sectigo PositiveSSL Wildcard Bestel
RapidSSL Wildcard Certificate Bestel
GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard Bestel

Certificaten met groene adresbalk

Uitgebreide Validatieprocedure volgens de strenge EV (Extended Validation) richtlijnen. Door de groene adresbalk stralen websites met een EV-certificaat meer vertrouwen uit. De uitgebreide validatie is bij uitstek geschikt voor financiële instellingen en webshops.

Type Certificaat? Bestel
Sectigo InstantSSL met gratis EV Bestel
Let op het Sectigo InstantSSL met gratis EV SSL certificaat is een proef certificaat dat geldig is voor 1 jaar, daarna dient het onderstaand certificaat te worden gebruikt.
Sectigo EV SSL Bestel

Extra informatie

Alle SSL certificaten zijn te gebruiken op andere webhosters anders dan intio. Heeft u een ander type certificaat nodig? neem contact met ons op voor de mogelijkheden.