Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

CloudLinux

Cloudlinux is speciaal ontwikkelt voor een hosting omgeving met meerdere gebruikers. CloudLinux is veel stabieler dan shared hosting dankzij slimme resource management, prestatie optimalisaties en verbeterde veiligheid.

De Lightweight Virtual Environment (LVE) van CloudLinux biedt elke gebruiker een eigen virtuele omgeving. Elk hosting pakket op de server is een virtuele ruimte geworden met toegewezen geheugen en processorkracht.

CloudLinux is veel transparanter en stabieler dan andere besturingssytemen dankzij een eerlijke verdeling van bronnen per website. Dit komt de algehele webserver ten goede. De server is hierdoor stabieler en minder kwetsbaar.

Cloudlinux licentie

Z

Voordelen

N

Licentie IP-adres direct via het controlepaneel wijzigen

N

Korting bij meerdere licenties

N

Licentie na betaling direct beschikbaar

N

Beheerpaneel voor Cpanel, Directadmin, Plesk, ISPmanager en Interworx

d

Functies Cloudlinux

PHP Selector

Met de PHP Selector kunnen eindgebruikers de specifieke versie van PHP selecteren die ze nodig hebben. Het biedt ultieme flexibiliteit door alle populaire versies van PHP te bieden, met meer dan 120 PHP extensies om uit te kiezen.

Mod_lsapi

Mod_lsapi is de snelste en meest betrouwbare manier om PHP-pagina’s te serveren. Het is een drop-in vervanging voor SuPHP, FCGID, RUID2 en ITK. Het heeft een lage geheugenvoetafdruk en begrijpt PHP-richtlijnen van .htaccess-bestanden.

LVE Manager

Beperk alle CPU, IO, geheugenbronnen, aantal processen en gelijktijdige verbindingen per gebruiker.

Voorbeelden LVE manager

u

Ondersteuning

Hoe installeer ik Cloudlinux?