PHP versie selecteren

U heeft bij ons de keuze uit twee versies van PHP versie 5.4 en 5.5, u kunt gemakkelijk in Directadmin de versie direct aanpassen.

De PHP versie selector maakt een .htaccess bestand in de public_html van de aangegeven website of wijzigt deze zonder verlies van uw eigen .htaccess aanpassingen deze zijn dus veilig.

1. PHP selector 1
    Als u bent ingelogd bij het Directadmin paneel ziet u onderop de pagina een kopje “PHP Version Selector” klik hierop.
  2. PHP selector 2
    Klik op de PHP versie die u wilt gaan gebruiken en klik daarna op “Opslaan” de wijziging is direct actief.