Wat is DirectAdmin en wat kan ik ermee?

Intio maakt gebruik van het DirectAdmin controle paneel. Met dit controle paneel kunt u zelf allerlei zaken instellen zoals:

• Email instellen
  • Domeinverwijzingen (pointers) aanmaken
  • Spamfiltering configureren
  • MySQL databases toevoegen en beheren
  • Beveiligen van bepaalde delen van uw website
  • FTP accounts maken en beheren
  • Zelf backups maken van uw data
  • Eenvoudig software installeren via Softaculous
  • En nog veel meer
Screenshot Frame DirectAdmin Dashboard

Demo

Wilt u met eigen ogen zien hoe gemakkelijk DirectAdmin is? Dat kan! U kunt inloggen op een demo server door middel van een demo account. Surf naar de volgende URL met de volgende login gegevens:

URL: https://www.directadmin.com:2222/
Gebruikersnaam: demo_user
Wachtwoord: demo

Let op! De functies “MX Records” en”DNS Management” in DirectAdmin zijn alleen in deze demo beschikbaar en niet bij de accounts die wij opleveren. DNS wijzigingen kunt u wel uitvoeren in het controlepaneel, of via deze link.