Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

Verhuisservice

Hoewel gebruikers vaak ontevreden zijn over hun hosting provider wordt er in veel gevallen niet verhuisd omdat men opkijkt tegen de verhuizing van de domeinnaam, het overplaatsen van de bestaande website en het wijzigen van gebruikte instellingen bijvoorbeeld voor het ontvangen en verzenden van e-mail. Voor slechts € 99,95 zorgen wij er niet alleen voor dat uw website wordt verhuisd, we zorgen er ook voor dat de gehele verhuizing probleemloos verloopt.

Samenvattend zorgen wij ervoor dat uw website en alle bijbehorende instellingen overgeplaatst worden, begeleiden wij u bij de verhuizing van uw website en stellen wij eerder door u gebruikte e-mailadressen in. Mocht er na de verhuizing toch iets niet naar wens werken dan helpen wij u dit alsnog op te lossen.

Inbegrepen bij onze verhuisservice

We verhuizen uw website en instellingen, we houden u op de hoogte en we helpen u bij problemen

  • We verzorgen de verhuizing van uw website en bijbehorende databases
  • Uw e-mailadressen worden toegevoegd en de nieuwe inloggegevens worden toegestuurd, de inhoud van uw e-mailaccounts kan niet worden overgeplaatst
  • We testen uw website voordat wij de verhuizing van uw domeinnaam in gang zetten
  • We timen de verhuizing van uw domeinnaam op het juiste moment waardoor onnodige downtime voorkomen wordt
  • We houden u per ticket op de hoogte over de voortgang van de verhuizing

Ondersteunende websites

De verhuis service kan worden gebruikt voor websites welke gebruik maken van populaire apps waaronder WordPress, Joomla, Drupal, Magento en HTML websites.

Ander soort website

Als u een ander soort website heeft dan kunnen wij deze in overleg tegen een meerprijs in veel gevallen ook voor u verhuizen. We stellen een vrijblijvende offerte voor u samen.

Neem contact op via: https://mijn.intio.nl/submitticket.php?step=2&deptid=5