DNS beheren of wijzigen?

Je hebt te allen tijde de mogelijkheid om zelf wijzigingen aan te brengen in de DNS-records van je website. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld je domein wilt koppelen aan een nieuwe server, e-mailinstellingen wilt aanpassen of andere DNS-configuraties wilt beheren.

Om het DNS-beheer voor je website te vinden en aan te passen, volg je de onderstaande stappen:

1. Log in op https://mijn.intio.nl met je logingegevens

2. Klik in het menu op DNS beheer

3. Op deze pagina zie je alle actieven domeinnamen van je diensten

4. Maak een keuze tussen de domeinnamen en klik op toon DNS records

5. De volgende pagina toont alle actieve records, deze kan je wijzigen naar wens

6. Na het wijzigen/toevoegen klik je op wijzigingen opslaan op de pagina