Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

E-mail Filters

Met de filters kunt U aangeven welke types e-mail U wilt blokkeren. Om een filter te creëren, open het e-mail menu van het controle paneel. Dan, klik op de button ‘filters’.

Met de eerste optie kunt U een specifiek e-mailadres blokkeren. Type het volledige adres in en klik op de button ‘block'(blokkeer).

Met de tweede optie kunt U alle e-mail blokkeren van een specifiek domein. Type de domeinnaam in en klik op de button ‘block’.

U kunt ook een blokkade aanbrengen op een specifiek woord, en daarna klikken op de button ‘block’.

U kunt ook een blokkade aanbrengen op een gewenste maximale lengte van een e-mail. Dit doet U door het aantal maximale kilobytes in te typen en daarna te klikken op de button ‘block’.

Het ‘adult filter’ kan aan en uit gezet worden door te klikken op de ‘enable’ button. Met het adult filter (vrij vertaald volwassen filter) kunt elke e-mail blokkeren met inhoud niet bestemd voor minderjarigen. Zoals sekssites e.d.

Verwijderen van filters.

Alle filters staan in het filters menu.

In dit voorbeeld wilt U niet langer een blokkade hebben op de e-mail van badsite.com. Check de box direct naast het filter waarvan U de blokkade wil verwijderen, en klik op de button ‘delete selected’.