E-mail instellingen

De gegevens die worden aanbevolen. Kies bij twijfel over het servertype voor IMAP.

E-mailadres[email protected]
WachtwoordHet bijbehorende wachtwoord, deze kan je via DirectAdmin aanmaken

ServertypeIMAPPOP
Inkomende serverjedomein.nl of mail.jedomein.nljedomein.nl of mail.jedomein.nl
SSL ingeschakeldJaJa
VerbindingsbeveiligingSTARTTLSSTARTTLS
Poort993995

Uitgaande serverjedomein.nl
SSL ingeschakeldJa
VerbindingsbeveiligingSTARTTLS
Poort587 (alternatief: 465)
AuthenticatieJa

DNS SPF record

Bij het instellen van SMTP/IMAP POP is het behouden van relay.intio.nl in het SPF-record van je DNS van groot belang. Dit zorgt ervoor dat e-mails die via deze server verstuurd worden, als legitiem worden gezien, wat helpt bij het voorkomen van spammarkeringen en verbetert de algehele e-mailbeveiliging van je domein. Een juist SPF-record is essentieel voor betrouwbare en veilige e-mailcommunicatie.