Filters aanmaken

In de webmail is er de mogelijkheid om filters in te stellen. Hiermee kunt u emails in bepaalde mappen automatisch verplaatsen, automatisch acrhiveren, verwijderen of emails automatisch doorsturen.

Filters kunnen via twee manieren worden aangemaakt:

Een filter aanmaken met behulp van een email.

1. Log in op de webmail. (zie daarvoor de Intio welkom email)
  2. Klik op de gewenste email waar een filter voor gemaakt moet worden.
  3. Klik op het knopje meer:
    Snel-filter aanmaken-crop
    Daarna op Filter aanmaken
  4. Daarna kunt u de gewenste opties gebruiken om het filter in te stellen:
    Snel-filter aanmaken-1Snel-filter aanmaken-2
  5. Klik na het instellen van de opties op opslaan, daarna is het filter ingestelt.

EEN FILTER AANMAKEN zonder BEHULP VAN een EMAIL.

1. Log in op de webmail. (zie daarvoor de Intio welkom email)
  2. Klik op instellingen:
    Instellingen
  3. Daarna gaat u bij de instellingen naar het kopje filters
  4. Klik daarna op het plus icoon:
    Filter aanmaken-1
  5. Daarna kunt u de gewenste filter informatie toevoegen en uiteindelijk het filter opslaan.
    Filter aanmaken