Inloggen op het Controlepaneel

Hieronder worden in een paar stappen uitgelegd hoe je bij mijn.intio.nl kan inloggen.

Je kan inloggen op ons controlepaneel via de link mijn.intio.nl

1. Op de pagina via de rechterbovenkant van de webpagina zie je het menu “Aanmelden” staan klik hierop.

2. Je komt hierna op de inlogpagina van mijn.intio.nl, deze ziet er ongeveer zo uit:

Als u bij ons een actieve dienst afneemt heeft u van ons in een e-mail deze gegevens staan deze vult u dan in op deze pagina.

Als je het wachtwoord vergeten bent, dan kan je hier klikken om een nieuw wachtwoord aan te vragen