IP-adres deblokkeren via het controlepaneel

Er kan een moment zijn dat u bij ons automatisch word geblokkeerd in onze firewall, dit kan komen door verkeerde logingegevens bijvoorbeeld bij de email, of met verkeerde gegevens inloggen bij Directadmin.

Hiervoor hebben wij een functie ingebouwd bij het controlepaneel dat u zelf makkelijk de IP blokkade direct kunt verwijderen, u kunt hieronder lezen hoe dit in zijn werk gaat.

1. Eerst moet u inloggen op het controlepaneel, zie daarvoor deze pagina.
  2. Als u bent ingelogd op het controlepaneel ziet u in het menu de optie IP adres deblokkeren:
    IP deblokkeren v2
  3. Als u daarop klikt word u huidige IP adres opgezocht en zo nodig gedblokkeerd.