Mijn Intio
Menu
Logo Intio 2022
Mijn Intio
Menu

Licenties

Licenties zijn er in vele soorten en maten intio.nl levert verschillende soorten licenties voor bijvoorbeeld Cpanel en Directadmin. Ook algemene licenties voor een beter beheer van je server(s) zoals bijvoorbeeld Cloudlinux en Softaculous.

Bekijk hieronder een overzicht van de licenties welke wij aanbieden:

Cloudlinux

Cloudlinux is speciaal ontwikkelt voor een hosting omgeving met meerdere gebruikers. CloudLinux is veel stabieler dan shared hosting dankzij slimme resource management, prestatie optimalisaties en verbeterde veiligheid.

Kernelcare

Eenvoudige, rebootloze installatie met een enkele regelcode zorgt ervoor dat u nooit een andere kernel beveiligingspatch mist. Ondersteunt de meest populaire Linux-distributies.

JetBackup

JetBackup is een backup oplossing voor cPanel welke veel meer functies biedt dan de standaard backupfunctie.

Imunify360

Imunify360 is een product van Cloudlinux. Cloudlinux verhoogt de veiligheid, performance en geeft klanten meer zelf beheermogelijkheden zoals PHP versie selecteren. Imunify360 zelf is een alles-in-een security oplossing voor hostingservers.

Softaculous

Softaculous is een applicatie waarmee u met een klik op de knop een complete installatie kunt starten van populaire applicaties zoals Joomla, WordPress, Magento, Gallery. Drupal, Openchart en Prestashop.

Virtualizor

Virtualizor is een krachtig web-based VPS Control Panel. Beheerders kunnen een VPS maken met een klik van een knop. VPS-gebruikers kunnen hun VPS starten, stoppen, opnieuw starten en beheren met behulp van een zeer geavanceerde webgebaseerde GUI.

Software installatieservice!

Wij bieden installatie service aan op de meeste aangeschafte licenties, neem hiervoor contact met ons op.
Wil je het zelf installeren kijk hier voor de beschikbare handleidingen.