INTIO logo top

E-mail Forwarders

De forwarders (doorzenders) geven de mogelijkheid om e-mails direct te verwijzen naar een ander e-mail adres. Bijvoorbeeld,, stel; U wilt de e-mail verzonden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ontvangen te worden op het pop3 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt 2 forwarders (doorzenders) instellen die dat mogelijk maken.

Om een forwarder in te stellen, open als eerste het e-mail menu in het controle paneel. Daarna, klik op de button 'forwarders', en vervolgens klikt U op de link 'create a new forwarder'. Linker bovenhoek van de pagina. U zult dan onderstaande box zien verschijnen.

Enter de naam van de forwarder, het e-mail adres waar U de e-mail op wilt ontvangen, en klik daarna op de button 'create'. Notitie: U kunt e-mails doorzenden naar meerdere e-mailadressen eenvoudig door een komma te plaatsen tussen de e-mailadressen. Bijvoorbeeld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Andere mogelijkheden om e-mails door te zenden zijn: fail en blackhole. 
:fail de e-mail wordt teruggezonden naar de afzender.
:blackhole: zal de e-mail ontvangen en verwijderen.

  • zondag, 13 oktober 2013

Wij zijn ISPGids Deelnemer

intio ISPgids deelname logo

Laatste Tweets

Diverse licenties toegevoegd aan ons aanbod zie: intio.nl/alle-producten… voor een overzicht

Betaalmogelijkheden

10136
1381702