Intio Nieuws

i

Nieuws van intio

PHP 7.0 is uitgebracht

PHP 7.0 is uitgebracht

Php 7 is uitgekomen. Daarmee is het de eerste stabiele versie sinds php 5.6 iets meer dan een jaar geleden uitkwam. Php 7 belooft betere prestaties door gebruik te maken van Zend Engine 3.0. De responstijden zijn lager geworden en er kunnen meer gebruikers met minder...

Lees meer

PHP 5.3 update naar PHP 5.4 & 5.5

Voor PHP versie 5.3 worden alleen nog kritieke patches uitgebracht, maar dat stopt binnenkort. Om de veiligheid en de stabiliteit van onze servers te kunnen blijven garanderen is een PHP upgrade naar 5.4/5.5 noodzakelijk. Veel andere hostingbedrijven hebben de upgrade al eerder doorgevoerd.

Wij hebben wij deze upgrade gepland staan voor het einde van september 2014. U wordt later per email ingelicht over de precieze datum.

PHP (Hypertext Preprocessor) is een scripttaal, die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina’s te creëren. Nagenoeg alle websites gebruiken tegenwoordig PHP. Gebruikt u een CMS om de inhoud van uw website te beheren, heeft u een webshop of een contact formulier? Dan gebruikt uw website PHP en is dit bericht belangrijk voor u.

Lees meer
Nieuwe Update Hosted Piwik

Nieuwe Update Hosted Piwik

Vandaag is er een nieuwe kleine update doorgevoerd in ons controlepaneel. Hiermee kunt u nu de statistieken van uw website zien in ons controlepaneel als u gebruik maakt van een Hosted Piwik dienst of van de gratis dienst:  

Lees meer
Intio gratis dienst: mijn-bezoekers.nl

Intio gratis dienst: mijn-bezoekers.nl

Speciaal voor klanten van INTIO hebben wij een gratis dienst om bezoekers van uw website te kunnen volgen.   Overzicht: U gebruikt een CMS Aanvragen van een gratis account Inlogen op de dienst Het vinden van de Trackingcode   U kunt hiermee via een kleine...

Lees meer